logo

Om skolan

LÄR DIG ALLT OM KRYPTOVALUTA

  • INLEDNING
  • I KLASSEN
  • UTBILDNING ONLINE
  • UTBILDNING LIVE

  •   Vill du bli ett proffs på kryptovalutor?
  •   Lär dig alla grunderna i kryptovalutor
  •   Så här handlar du med kryptovalutor
  •   Bakgrunden till Bitcoin, den första etablerade kryptovalutan
  •   Hur man minar (generera digitala mynt)

Crypto School, en del av eXeR!
eXeR har utvecklat Crypto School med syftet att skapa förståelse och utbilda människor i kryptovaluta.
Utbildningen är både för dig som vill ha en bättre förståelse såväl för dig som vill bli en proffs! Det primära fokuset är Bitcoin, den mest etablerade kryptovalutan idag. Men kunskapen kan tillämpas på andra valutor. Du måste vara en medlem i eXeR för att träna. Våra fortsättningskurser sker på engelska, så du är bekant med terminologin, uttrycken, fraserna och annat. Genom att 99% av alla sajter och texter på nätet som handlar om Bitcoins och kryptovalutor, är på engelska får du därmed de allra bästa förutsättningarna för att upptäcka alla möjligheter med handeln och, inte minst, att lära dig avslöja faror och fällor!
Börja din resa från att vara en amatör för att bli en framgångsrik näringsidkare på marknaden!

Vad ingår i eXeR Crypto School

BITCOIN
Lär dig allt om Bitcoins historia och varför det har ökat i värde över tiden. Bitcoin är grundaren av alla kryptovalutor och om du förstår Bitcoin förstår du dem alla.

E-WALLET
En E-plånbok är en digital plånbok. Det är genom en plånbok att du kan köpa och sälja kryptovalutor. Lär dig hur du skapar din egen plånbok och hur du använder den för handel.

HANDEL - KÖP OCH SÄLJ
Bitcoin kan köpas på flera olika sätt, såsom kreditkort, banköverföring, mobilbetalning och PayPal. För att köpa andra kryptovalutor används Bitcoin ofta som betalningsmetod. Lär dig allt om hur man köper och säljer.

MINING
Vad är mining? Hur fungerar det? Vilken datorutrustning krävs? Lär dig allt om hur du minar (gräver / generera digitala mynt) och hur du GRATIS kan vara en del av vårt eXeR-miningprogram.

NYA LEKTIONER HELA TIDEN!
Crypto School håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Nya föreläsningar och den senaste informationen kommer att publiceras regelbundet. Från senaste nyheterna om kryptovalutor, händelser på marknaden till nyheter om vårt eget mynt (Viridi) och eXeR-miningprogrammet. Vi ser till att det senaste på marknaden är en del av vårt utbildningsprogram så att du kan hålla dig uppdaterad och lära dig före alla andra!

BLI ETT PROFFS I DAG!

Registrera dig idag för att lära dig allt om kryptovalutor, hur man handlar, hur man min, hur man tjänar pengar med kryptovalutor och deltar i alla nyheter från marknaden. Bli proffs på marknaden.

Registrera dig idag