logo

Live utbildning

Liveutbildningen innehåller bland annat


  • 1. Fullständig genomgång om bitcoin
  • 2. Vad du kan använda bitcoin till
  • 3. Hjälp för inköp av bitcoin
  • 4. Vilka fällor finns det och vad behöver man hantera
  • 5. Bitcoins framtidsutsikter

Utbildningen anordnas för dig och 10, av dig, inbjudna personer där du får ersättning på 40% av avgiften om du väljer att hålla utbildningen själv. Ifall en utomstående håller i utbildningen får du 10% i ersättning per person som du bjudit in. Du får även tillgång till vår utbildning (online) under 12 månader.

Crypto School är utvecklat med syftet att skapa förståelse och utbilda människor inom kryptovalutans värld. Den vänder sig både till dig som vill få bättre förståelse och till dig som vill bli ett proffs. Registrera och kom igång redan idag.

Vid köp av online utbildningen så får man, utöver dagens omfattande innehåll, kontinuerligt nya lektioner och 1 års medlemskap och tillgång till Crypto School. Den kostar endast 99,99 EUR för eXeR diamantmedlemmar och 149,99 EUR för icke-medlemmar. Vi har också ett 'klassrumsalternativ' som är en fysisk dagsutbildning, i denna ingår även online medlemskap på ett år. Den kostar endast 250 EUR för eXeR diamantmedlemmar och 299,99 för icke-medlemmar.

Skicka din epostadress via formuläret så får du mer information.